U17-EM: Turkiet besegrade Grekland

Turkiet fick bästa möjliga start i U17-EM när man tidigare under kvällen besegrade Grekland med 3-1. Stor matchhjälte blev Genclerbirligi anfallaren Artun Akçakın som gjorde två mål. Turkiets tredje mål gjordes utav Okay Yokuşlu.

Nästa match för Turkiet blir mot Tjeckien medan Grekland tar sig an England. Om Turkiet vinner så är man klara för semifinal.

Abdullah Ercan ställde upp med följande lag: Muhammed Uysal, Erhan Kartal, Onur Yavuz, Metin Aydın, Oğuzhan Azğar, Servan Taştan, Taşkın Çalış, Artun Akçakin, Çağrı Tekin (min. 80+2 Bilal Gülden), Okan Derici (min. 78 Rıdvan Armut), Okay Yokuşlu (min. 67 Recep Niyaz).

Matcherna spelas i 2 gånger 40 minuter.

Grupp B

Turkiet 3-1 Grekland

England 3-1 Tjeckien

  1. Turkiet, 3 p
  2. England, 3 p
  3. Tjeckien, 0 p
  4. Grekland, 0 p