USA 2 Turkiet 1: USA vände och vann! *VIDEO*

Efter en bra första halvlek av turkarna så tog man även ledningen sedan Kazim-Kazim hittat Arda Turan med en lysande passning. Arda i sin tur hade inga problem med att sätta bollen i nät. Turkiet hade även bud på fler mål men tyvärr gick inte bollen deras väg. Till den andra halvleken var det istället USA som var det bättre laget och kunde även både kvitterade och även lite senare göra ett segermål.

***

USA 2-1 Turkiet (0-1)

0-1 Arda Turan (27)
1-1 Altidore (58)
1-2 Dempsey (75)

Domare: Sliviu Petrescu (Kanada), Joe Fletcher (Kanada), David Belleau (Kanada)
USA: Howard, Spectator (min. 46 Torres), Bocanegra (min. 75 Bornstein), Bradley, Dempsey, Donovan, Clark (min. 46 Cherundolo), DeMerit, Feilhaber (min. 46 Onyewu), Altidore, Goodson (min. 46 Findly)
Turkiet: Volkan, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Çağlar, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan (min. 53 Mehmet Topal), Hamit Altıntop (min. 73 Semih), Tuncay (min. 78 Nihat), Arda, Kazım (min. 62 Sercan)

***

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6djs0CLt3Ag]