Kaos i Kadiköy! *Ständig uppdatering*

Glädjen varade inte länge...

Teknikerna på Sükrü Saracoglu måste ha fått i sig lite för mycket Raki eller dylikt, för det var inte mycket som stämde för teknikerna på Sükrü Saracoglu idag. Dels lyckades man under matchen bryta mot reglementet och spela Fenerbahce musik för att peppa spelare och supportrar när det var som mest spännande och publiken var som mest orolig, då Kirac började ljuda ur högtalarna.

Men den stora skandalen kom när matchen gick in på sin 92:a minut och man annonserade att Besiktas kvitterat mot Bursaspor, vilket med andra ord innebar att 1-1 på Sükrü Saracoglu inte spelade någon roll, med andra ord var det någon som drog ett jäkla skämt, för spelare och supportrar var i extas och man sköt av konfetti och bengalerna börjde brinna, MEN, detta var en miss som till och med LigTv reportern blev chockad av då han inte visste om ryktet stämde eller inte. Supportrar stormade planen när domaren blåste av matchen och supportrarna och spelarna firade som om det vore en ligatitel. Annonsören på arenan ropade till och med ut  ”Sampiyon Fenerbahce”.

Men problemet var det att matchen i Bursa slutade 2-1 och där med var Bursa faktiskt vinnare och det blev en stor chock på arenan. Folk började istället gråta och stora delar av publiken började att revoltera och imorgon kommer städarna få plocka stolrester. Vakter med brandsläckare fick agera och glädjen gick där med över till sorg. Från läktargrupperingarna skanderades ”Yönetim istifa” (Avgå ledningen).

Rapporter från utanför arenan tyder på att det sker bråk dels mellan supportergrupperingarna men även mot Polis och Polisen har fullt upp med att säkerställa att Trabzonsporsupportrarna utan skador kan ta sig från arenan, då det är många missnöjda Blå/Gula supportrar just nu.

Film från anonseringen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2GIcvTZGjpk&translated=1]

22:00 – 16/5

Det uppges nu att skadorna är enorma efter avblåsningen, det har ännu inte kommit ut bilder som vi hade hoppats på, men här är en bild från Milliyet där man ser att stolarna brinner för fullt. Frågan är om någon har hällt ut sin medtagna sprit och tuttat på?

22:01 – 16/5

Antu.com har på sin startisda, länk, skrivit SKANDAL med stora bokstäver och visar sitt kraftiga missnöje på den falska annonseringen. Samtidigt är man på forumet inte barmhärtiga i sina kommentarer just nu…