Viktor Elm ut! Harbuzi in?

Både Johan Wiland och Viktor Elm fick tacka nej till landslaget pga skador. Wiland som är målvakt blev ersatt av Daniel Öhrlund men konstigt nog så väljer Erik Hamrén att inte kalla in någon istället för Elm.

Varför inte? Perfekt tillfället att kalla in Labinot Harbuzi (om han själv vill) men istället så väljer man att inte kalla in någon ersättare för Viktor Elm. Varför blev han uttagen överhuvudtaget? Om det nu var så mindre viktigt med ytterligare en spelare.

Nu vet jag inte hur Harbuzi ser på landslagsspel men att han inte nämns som en kandidat till landslaget är pinsamt. Det är värt att upprepa hur många gånger som helst. Han har precis haft en kanon säsong i turkiska ligan (antar att den är bättre än Allsvenskan) och jagas av bl.a. Galatasaray men får ändå ingen respons från den svenska ledningen.