Volkan Demirel jagar rekord!

Fenerbahces supermålvakt Volkan Demirel höll under gårdagskvällen sin nionde raka nolla och har nu inte släppt in något mål på 817 minuter. Med det är han inte långt borta från Senol Günes rekord som är på 1112 minuter. Men något nytt rekord kommer det inte att bli den här säsongen då det bara återstår en match kvar. Men om Volkan nu blir kvar i Fenerbahce efter sommaren så har han alltså chansen att slå rekordet om han skulle lyckas hålla nollan i inledningen av nästa säsong.

Volkan passade på att tacka presidenten Aziz Yildirim efter matchen och sade bl.a. han vill dedicera den här segern till president Aziz som har varit bakom laget under hela säsongen.

Det var för övrigt Volkans femtonde nolla för säsongen, vilket det också måste vara något slags rekord. Någon som har koll på det? Och skulle man även lägga in de två 3-0 segrarna mot Ankaraspor så har Fenerbahce alltså hållit nollan HELA 17 gånger den här säsongen!

17 gånger av 33 matcher och ändå återstår det en match kvar. I de övriga 16 matcherna har Fenerbahce släppt in 27 mål.