Är Milos Krasic klar eller inte?

Sedan ryskt media skrev att Milos Krasic var klar för Fenerbahce har medierna i Turkiet verkligen varit i extas. Inte så konstigt då det handlar om en stjärna som har snurrat upp flera duktiga försvarare i Europa de senaste åren. Nu tänkte jag sammanfatta de senaste skriverierna i turkiskt press.

Hürriyet skriver att sportchefen i Fenerbahce, Aykut Kocaman har varit på resa i Österrike där det serbiska landslaget har sin uppladdning inför VM för att träffa Krasic. Fotbollsspelaren i fråga ska ha sagt att han vill ha tre dagars tänketid.

Flera andra tidningar skriver också att Krasic är en av de spelare som finns på Kocamans lista. Att Krasic är under bevakning etc etc

Det borde inte vara svårt för en journalist att ta reda på om Aykut Kocaman har verkligen varit på resa till Österrike eller inte. Kan det ha varit så att Fenerbahce har fått ett ”okej” från CSKA Moskva att prata med Krasic?

Ifall det här stämmer vore det riktigt grymt om klubben lyckas knyta till sig en duktig fotbollsspelare precis före ett VM-slutspel. Nyförvärvet skulle då påminna väldigt mycket om ”när Ariel Ortega kom till klubben” då den argentinska stjärnan presenterades precis innan VM-slutspelet i Japan och Sydkorea.

Det som dock talar emot en värvning är att Krasic har haft ögonen på sig från hela Europa och varför skulle då CSKA välja att sälja honom innan ett VM, där han faktiskt genom bra spel kan höja upp prislappen.

Nu hoppas vi ändå på det förstnämnda att klubben återigen visar att man kan vara med i leken när det handlar om grymma nyförvärv.

Vi går en mycket spännande tid till mötes!