Det lutar åt Bernd Schuster

Början på en tysk koloni?

Det är den turkiska tidningen Sabah som skriver att Bernd Schuster blir den som tar över efter Mustafa Denizli. Affären sägs bli officiell senare under dagen. Och med en tysk tränare på ingång så kopplas helt plötsligt Michael Ballack med en flytt till Turkiet.

Att Michael Ballack inte kommer att spela för Chelsea under nästa säsong är redan bekräftat och det rapporteras att flera tyska klubbar är ute efter mittfältaren men nu ger sig alltså Besiktas in i kampen. Och planen är enkel, genom att presentera Schuster som ny tränare hoppas klubben att det ska locka över tyska spelare. Vi har tidigare berättat om att yttermittfältaren från Stuttgart Roberto Hilbert är på ingång som nu kan få sällskap av Ballack.

Sedan tidigare finns både Michael Fink och Fabian Ernst i klubben.