Det snackas om Robinho men vilka ska bort?

Återförenas i Besiktas?

Det hetaste ryktet inom turkisk fotboll är att Robinho skall vara på väg till Besiktas där han i så fall återförenas med sin gamle tränare Bernd Schuster.

Representanter för Besiktas gick häromdagen ut i media och sa ”Vem vill inte ha Robinho?” men att en övergång i dagsläget ligger väldigt långt borta.

Efter värvningarna av Quaresma och Hilbert har Besiktas nu 12 utländska spelare men trots de nya reglerna är det två stycken för mycket. 6 spelare får vara på plan samtidigt, två stycken för sitta på bänken medan två får stå vid sidan.

Sedan tidigare fanns även Matteo Ferrari, Tomas Sivok, Rodrigo Tello, Rodrigo Tabata, Fabian Ernst, Bobo, Michael Fink, Tomas Zapotocny, Mathias Delgado och Filip Holosko i truppen. ”Zapo” har under den gångna säsongen varit utlånad till Bursaspor medan Delgado har varit långtidsskadad och hur Besiktas tänker i den här frågan är väldigt svårt att säga men det har tidigare spekulerats i medierna att Tello ska vara den första på väg bort tillsammans med ”Zapo”.