Fenerbahce kan glömma Krasic!

Den serbiska VM-spelaren Milos Krasic ser ut att hamna i Juventus. Vi har tidigare skrivit om att Krasic som just nu tillhör CSKA Moskva kan hamna i den turkiska ligan och Fenerbahce men de senaste rapporterna säger att han har bestämt sig för att fortsätta karriären i Italien. Så sent som igår kom det nya uppgifter om att Fener hade höjt sitt bud till ingen nytta.

Att han väljer Serie A före Süper Lig är inte förvånande men överraskande att han väljer att gå till en klubb som inte spelar i Champions League kommande säsong. Han behöver inte gå till Fenerbahce av den anledningen men konstigt att fler klubbar inte är ute efter honom. Juventus är ändå en såpass stor klubb som kan locka till sig duktiga spelare även om laget inte deltar i den finaste klubbturneringen av de alla.

Viktigt att komma ihåg angående den här nyheten är att det INTE är officiellt utan något som står i tidningar världen över.

Löjliga säsongen går vidare…