Fenerbahce och Galatasaray gör upp om Miroslav Stoch?

Scolari med Stoch.

Först handlade det om bara Galatasaray men nu ger sig också Fenerbahce in i kampen om yttermittfältaren Miroslav Stoch. Stoch som var utlånad till Twente under den senaste säsongen där han blev holländsk mästare och gjorde 10 mål på 32 matcher ingår inte i Carlo Ancelottis planer och sägs nu istället vara på väg till den turkiska ligan.

Men frågan är om det hinner bli någon affär innan VM?

Miroslav Stoch är nämligen uttagen i Slovakiens trupp och har då alla möjligheter i världen att locka till sig intresse från världens alla hörn. Nu när Chelsea dessutomhåller på att skära ner kostnader så lär klubben vilja vänta till efter VM då det finns en chans att hans värde ökar efter en bra insats. Enligt turkisk press så finns representanter för båda klubbarna redan på plats i London för att diskutera en eventuell övergång.