Inhemska nyheter

Kahe

Manisaspor som har blivit av med ett par spelare har nu gjort klart med både anfallaren Kahe från Genclerbirligi och Semavi Özgür från Ankaragücü. Kahe har skrivit på för 3 år medan Semavi har skrivit på för 1 år.

Kahe gjorde under säsongens gång 7 mål på 30 matcher.

Dessutom har den duktiga målvakten İlker Avcıbay förlängt sitt kontrakt med klubben till 2012.

***

Inte mindre än tio spelare kommer att försvinna från Kayserispor inför nästa säsong. Vilka spelare det handlar kommer i en separat artikel.

***

Vi har tidigare skrivit om att Trabzonspor är på jakt efter spelare. En mittback och anfallare står på listan. Arkadiusz Glowack och Semih Sentürk har nämnts som blivande nyförvärv. Nu rapporteras det att även Marko Pantelić från Ajax nämns som ett alternativ. Trabzon sägs erbjuda Ajax ungefär 1.7 miljoner Euro som dock vill ha 2.5 miljoner.

Fortsättning lär följa.

***

Antalyaspor laddar upp inför nästa säsong med att skriva nya kontrakt med sina spelare. Ertuğrul Aslan har redan skrivit medan Necati Ateş, Yalçın Ayhan, Sedat Ağca och Erhan Güven står på tur.