Konyaspor rustar upp ordentligt: Johnnier Montano har skrivit på!

Klubben hade precis gjort klart med två målvakter i form av veteranen Gökhan Tokgöz och ynglingen Ishak Cakmak innan ytterligare nyförvärv presenterades.

Nu har klubben skrivit kontrakt med både ytterbacken Serkan Sahin från Basel samt den colombianske mittfältaren Johnnier Montano. Ytterbacken Serkan med meriter från det turkiska U21-landslaget har skrivit på för fyra år medan Montano som närmast kommer från den peruanska klubben Alianza Roma har skrivit på för ett år.

Ni som har ett bra minne kommer kanske ihåg att Johnnier Montano debuterade i Serie A för Parma i väldigt tidig ålder och spyddes en lysande framtid men nu har han hunnit bli 27 år och har sedan tiden i Parma presenterat flera olika klubbar runt om i världen. Att han sedan inte fick samma utveckling som i Football Manager är en annan historia.

Det är kul att Konyaspor lyckas locka till sig två intressanta spelare i Serkan och Montano. Speciellt Serkan går en ljus framtid till mötes och jagades bland annat av Galatasaray för något år sedan.