Mot nya tider!

Turkiskfotboll.com växer för varje dag och för att vi skall kunna ge läsarna sin dagliga dos av turkisk fotboll så är det nu fullt möjligt att registrera sig på sidan och själv vara med och bestämma vad som skall synas på sidan. Men det ska självklart ha en koppling till turkisk fotboll och hålla sig inom ramarna för vad som är lämpligt.

När du är klart med din registrering kommer du att få en roll som medskribent där du kan skriva inlägg men innan den publiceras på sidan kommer den självklart att synas först.

Det är inget krav på vad, när och hur man skall skrivas SÅ länge det har en koppling till turkisk fotboll och allt annat är okej så är det lugnt. Det funkar helt enkelt så här: Du skriver ett inlägg som kan t.ex. vara en notis, matchrapport, spelarprofil, ryktesrapport etc etc. Sedan så publicerar du inlägget i väntan på att den skall godkännas.

Så om du känner att du vill skriva något om turkisk fotboll ta chansen och gör det nu! Du behöver som sagt inte skriva något varje dag, du skriver när det passar dig helt enkelt!