När presenteras Caner Erkin?

LigTV gick tidigare under kvällen ut med nyheten att Caner Erkin är väldigt nära en övergång till Fenerbahce. Det enda som återstår sägs vara underskriftet.

Om dessa uppgifter stämmer så kan vi räkna med att klubben presenterar honom som nyförvärv inom de närmaste dagarna. Kanske redan imorgon?

Caner som under förra säsongen var utlånad till Galatasaray gjorde ingen större succé ifrån sig då han mestadels fick spela vänsterback när han i själva fallet är yttermittfältare. Men då dagens ytterbackar har väldigt offensiv roll så låter jag det vara osagt om detta var enda orsaken.

Med tanke på att Vederson har lämnat klubben så kommer inte den här värvningen som en överraskning. Återstår dock att se om han är tänkt som en backup till Andre Santos eller om han går rakt in i startelvan framför brassen.