Officiellt: Erkan Zengin till Eskisehirspor!

Låneperioden i Eskisehirspor gick så bra att klubben nu väljer att köpa loss honom från Besiktas.

Erkan Zengin lyckades aldrig ta en plats i Besiktas utan lånades ut till Eskisehirspor under den gångna säsongen. Lånetiden i ”Es, Es” gick bra för Erkan som fick mycket speltid och gjorde dessutom två mål.

Att han inte skulle ha någon framtid i Besiktas var inte svårt att gissa, speciellt efter klubbens alla värvningar den senaste tiden. Och idag bekräftade Eskisehirspors hemsida att Erkan har skrivit på ett två årskontrakt med klubben.

Det är inte första gången som Eskisehirspor värvar spelare från Besiktas. Tidigare under året blev det klart att supertalangen Batuhan Karadeniz flyttar till ”Es, Es”, ska bli ytterst intressant att följa bägge spelarnas karriär i ”Es, Es” under ledning av den förre Besiktas-legenden Riza Calimbay.

***

Erkans snygga mål mot Antalyaspor under förra säsongen