Officiellt: Vederson till Bursaspor!

Nu är det bekräftat att Vederson går till Bursaspor.

Vänsterkant spelaren som slog igenom med dunder och brak i Ankaraspor för ett par år sedan har skrivit på ett treårskontrakt med de nyblivna turkiska mästarna. Med tanke på att han har dubbelt medborgarskap så är det en bra värvning då han inte räknas som en utländsk spelare även om jag tycker att Bursaspor borde leta efter bättre spelare då han är väldigt ojämn, klubben ska ju trots allt spela i Champions League till hösten.

Men flytten kan visa sig vara väldigt bra för Vederson själv eftersom han nu kommer att spela i en mindre klubb med mindre press på sig. I Fenerbahce så handlar det ju om att alltid prestera och så fort det går dåligt vill folk ha bort en på en gång.

Totalt har han spelat närmare 200 tävlingsmatcher i Turkiet.

Hans enda ligamål från den gångna säsongen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i-GHqFZETKI]