Rekordmannen Song!

När Rigobert Song under torsdagen hoppade in i Kameruns förlustmatch mot Holland så blev han den enda afrikanska spelaren att delta i fyra VM.

Mittbacken från Kamerun är också de enda tillsammans med Zinedine Zidane att bli utvisad i två VM-turneringar. Första gången blev han det som 17-åring mot Brasilien och den andra kom fyra år senare i Frankrike.

Rigobert Song är en av Kameruns bästa spelare genom tiderna med 138 landskamper där debuten kom redan 1993. Han har under sin långa karriär presenterat klubbar som FC Metz, Salernitana, Liverpool, West Ham United, FC Köln och Lens.

De sex senaste åren har han spenderat i Turkiet där det först blev fyra år i Galatasaray som avslutades med två år i Trabzonspor, där det för övrigt blev ingen förnyelse av hans kontrakt som gick ut för ett par veckor sedan.

Kanske blir det en fortsättning i Bucaspor för den levande legenden?