SENASTE NYTT: Ivankov ser ut att stanna kvar i Bursa

Ivankov gör mål mot Fenerbahce.

Bursaspors landslagsmeriterade Dimitar Ivankov från Bulgarien har sedan ankomsten från Kayserispor gjort stor succé och klubben gör nu allt för att behålla sin målvakt som sitter på ett utgående kontrakt. Tidigare har det rapporteras om att Galatasaray är ute efter hans signatur, ett rykte som man ska ta med en nypa salt då han börjar bli till åldern (34 år) och jag tror nog mer på att Galatasaray hellre satsar på en av de unga turkiska målvakter som redan finns i laget.

Ivankov har under den gångna säsongen växt som målvakt och gjort flera viktiga räddningar under Bursaspors väg mot guldet. Dessutom har han visat sig vara en vass straffsparks målskytt i Turkiet, först i Kayserispor och sedan i Bursa. Totalt har han gjort över tio ligamål under sina år i landet.

Spelarens agent Mümin Kasmer säger nu att allt talar för att Ivankov kommer att fortsätta sin karriär i klubben. Allt annat vore egentligen konstigt då laget ska spela i Champions League till höst. Det enda som kan stoppa är om han skulle kräva allt för mycket i lön.