Senaste nytt: Kennedy på väg till Kayserispor?

Det är den turkiska internetsidan Ajansspor.com som skriver att Kennedy Bakırcıoğlu är på väg till Kayserispor.

Ingenting är dock bekräftat på någon av klubbarnas hemsidor. För ett par dagar sedan skrev vi om att både Emir Kujovic och Anders Svensson skulle vara på väg till Kayserispor. Två rykten som är nästan helt döda nu. Det är som sagt Silly Season tider och turkisk media verkar skriva om allt möjligt nuförtiden för att sälja sina artiklar.

Det hade dock varit väldigt kul om Kennedy kommer till den turkiska ligan. Han får inte alls mycket speltid i Ajax och börjar också bli till åren, det hade säkerligen varit kul för honom att komma till en klubb där han får ordentligt med speltid innan det är dags att lägga skorna på hyllan. Och vem vet kanske kan en flytt till Kayseri bli en nystart i karriären för honom? Fråga bara Aziza Makulula.

Kennedy var faktiskt på väg till Turkiet och Fenerbahce för ett antal år sedan men det blev ingen flytt då.