SILLY SEASON: Anders Svensson till Kayserispor?

Ny proffskarriär?

Vi har tidigare kunnat läsa om att det finns en klubb ute i Europa som Anders Svensson kan tänka sig att spela för. Det senaste ryktet inom turkisk fotboll är att Kayserispor sägs vara ute efter Elfsborgs stora stjärna.

Men frågan är om Kayserispor är den klubb som Anders Svensson syftar på när han för ett par dagar sedan sade att det finns ett konkret bud från en europeisk klubb som han kan tänka sig spela för.

Det har varit en grinig Anders Svensson vi har fått höra den senaste tiden där han klagat mycket på de allsvenska planerna. Betyder det att vi får se honom springa runt på fotbollsplaner i Turkiet om ett par månader?

Kayserispor står inför stora förändringar i truppen där flera spelare redan har lämnat och om Anders Svensson skulle hamna i klubben vore förstås väldigt kul. Även om jag själv inte tror på det så mycket.

Dessutom kan man idag läsa att Kayserispor redan har skrivit ett femårskontrakt med backen Hamza Çakır som närmast kommer ifrån Fortuna Düsseldorf. Klubben sägs också vara på jakt efter ytterligare försvarare i georgiske duon Zurab Khizanishvili från Blackburn samt Kakhaber Kaladze från AC Milan.

OCH om det inte var nog så nämns även Halmstads Emir Kujovic som potentiell nyförvärv. I Emirs fall ska förhandlingarna redan vara i gång.

***

Nu till något helt off-topic. För ett par år sedan släppte Markoolio låten ”Ingen sommar utan reggae” och det kan man lugnt säga om Silly Season med. ”Ingen sommar utan Silly Season”.

Ni förstår min poäng!