Silly Season: Robinho till Besiktas?

Var hamnar Robinho?

Silly Season är i full gång och lär fortsätta tills transferfönstret stänger.VM-spelaren Robinho säger sig vara öppen för en flytt till Besiktas, enligt ESPN. Robinho som har varit på gång till flera olika klubbar kan nu alltså återförenas med sin gamle tränare Bernd Schuster.
– Om Schuster är där kan jag också gå dit, säger Robinho till ESPN.

Robinho har tidigare sagt att han vill stanna i Santos, men frågan är om klubben har råd att köpa loss anfallaren från Manchester City. Att han kommer att lämna Manchester City är något som de flesta är överens om men vart han hamnar är en annan fråga.

Om nu detta stämmer och Besiktas värvar honom så skulle det inte bara vara ett enormt lyft för Besiktas utan också också för turkisk fotboll och Turkcell Süper Lig.

Här nedanför följer ett av hans snyggaste mål från sin debut match med Santos:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sT3A34IUD3o]