Silly Season: Trabzonspor jagar mittback

Bucaspor – Klubben meddelar på sin hemsida om att en övergång för både Musa Aydin (Sivasspor) och Mehmet Yilmaz (Eskisehirspor) ligger väldigt nära till hands.

Trabzonspor – Klubben fortsätter sina förhandlingar med den polska klubben Wisla Krakow angående mittbacken Arkadiusz Glowack.

Dessutom har klubben gått ut med ett meddelande på sin hemsida där man dementerar alla uppgifter om att den förre Trabzon spelaren Mehmet Aurelio ska vara på väg till klubben.

Kasimpasa – Mittfältaren Murat Erdogan med en lång karriär i flera turkiska klubbar bakom sig har skrivit på ett nytt 1-års kontrakt.

Kayserispor – Det verkar inte bli någon Danny Shittu i Kayserispor trots allt. Turkiskfotboll.com har tidigare gått ut med nyheten om att mittbacken sägs vara på gång till Turkiet men nu säger spelarens agent Owen Coyle att han inte kommer att spela där nästa säsong: ”Vi gav Danny tillstånd att resa till Turkiet för att träffa Kayserispor och detta har han gjort men någon överenskommelse mellan parterna har inte skett. Bolton har efter det här mötet inte hört något från Turkiet”.

Bursaspor – ”Vi ska värva storspelare”. Det säger klubbens president samtidigt som han säger också att klubben kommer gör allt i sin makt för att behålla trion Sercan Yildirim, Ozan Ipek och Volkan Sen.