Ständigt alla dessa rykten…

Vi har tidigare rapporterat om att både Diego Forlan och Elyasa varit på gång till Fenerbahce men igår så dementerades detta uppgifter på klubbens hemsida. Det är förståeligt att Silly Season måste leva upp till sitt namn men ibland så undrar man var alla uppgifter kommer ifrån.

Bara under lördagen och söndagen så har Fenerbahce kopplats ihop med följande spelare (och dagen är inte ens slut än):


Diego Forlan, Robert Lewandowski, Milos Krasic, Balazs Dzsudzsak, Royson Drenthe, David Trezeguet, Jonathan Zebina, Edin Dzeko, Elyasa, Karim Benzema, Marc Janko, Dentiho, Caner Erkin, Yiğit Gökoğlan, Joaquin, Luis Suarez, Anas Sharbini och Roque Santa Cruz.

Ni ser själva hur löjlig Silly Season verkligen blir när det handlar så många spelare. Men det får den lov att vara!