Vad är det som pågår?

Tidigare under dagen hade klubbledningen ett möte med Christoph Daum och hans medarbetare.

Det var tidigt på torsdagsmorgonen som Christoph Daum och hans medhjälpare hade ett möte med Fenerbahce ledningen för att diskutera den gångna- samt kommande säsong. Det har spekulerats i turkisk press att Daum som fått mycket kritik skulle lämna plats för den nya tränaren i Aykut Kocaman.

Men klubben meddelade efter mötet att Christoph Daum kommer att fortsätta som tränare med Aykut Kocaman fortsätter i sin roll som sportdirektör. Det kommer dock att bli förändringar inför nästa säsong då både assisterande tränaren Ayhan Tumani, målvaktstränaren Holger Gehrke samt IT-teknisk analytikern Marcel Daum kommer att försvinna från sina platser.

Och nu undrar jag vad det här betyder för framtiden? Daum fortsätter som tränare men hans medarbetare, ALLTSÅ folk som han tog med sig till klubben inför förra säsongen får sparken från sina jobb.

Det är verkligen något som inte stämmer här.

Meddelandet från klubben säger också att Daum kommer inom de närmaste dagarna att hålla i en presskonferens.

Något säger mig att Christoph Daum kommer att meddela sin avgång under den här presskonferensen.

Kan det möjligen vara så att Daum inte alls tycker om att hans medarbetare får lämna klubben (med all rätt) eller är det han själv som ligger bakom det här? Vem kommer då att bli ny assisterande- samt målvaktstränare.

För dessa roller är nämligen två viktiga roller som jag ändå tycker att huvudtränaren ska få bestämma över. Speciellt målvaktstränaren Holger Gehrke är en person som har arbetat under Daum i tidigare klubbar.

Det är något konstigt som pågår och jag hoppas verkligen att klubben löser det här inför fortsättningen.