Vad säger Stoch själv om övergången till Fener?

Byter Twentes tröja mot Fenerbahces!

– Jag är väldigt glad över att ha löst det här innan VM. Det var min idé, säger Miroslav Stoch till sin officiella hemsida.

Fenerbahce är en av, om inte den största klubben i Turkiet. Det är en nöje att få vara med något så stort. Jag byter bort en stor klubb mot en annan. Jag är mycket nöjd.” – Stoch om flytten till Istanbul

***

Jag har haft flera erbjudanden om Stoch.” – Spelaragenten Milan Lednicky.

Det har varit ett tufft beslut, Miroslav hade ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea så vi var tvungna att respektera det. Det fanns flera erbjudanden från stora klubbar runt om i Europa. Miroslav sade åt mig att hitta en lösning innan VM så jag är glad över att vi har tagit ett beslut. Jag är säker på att det här blir bra för hans karriär. ” – Milan Lednicky igen