Veckans övergångar

Flera övergångar har ägt rum de senaste dagarna i den turkiska ligan och mer lär komma då det återstår över två månader kvar av transferfönstret.


Manisaspor har skrivit ett tvåårskontrakt med försvararen Ömer Aysan Barıs som närmast kommer från Trabzonspor.

***

Angelov, när han värvades till Denizlispor.

Nykomlingen Karabükspor har gjort klart med den bulgariske anfallaren Emil Rosenov Angelov. Angelov som under den senaste säsongen gjort 11 mål (6 i cupen) för Denizlispor har skrivit på för två år med sin nya klubb.

***

En annan nykomlingen Konyaspor har värvat mittfältaren Caner Agca från Mersin Idmanyurduspor. Dessutom meddelar klubben att förhandlingarna med den argentinska mittfältaren Gaston Machin från Huracan fortsätter.

***

Antalyaspor har gjort klart med tre spelare. Den bosniske försvararen Ivan Radeljic från Genclerbirligi har skrivit på för två år medan Tuna Üzümcü från Bursaspor och Gregory Proment från Caen har skrivit på för varsitt ett år med ytterligare option på två.

Gregory Proment

Den 31-årige mittfältaren Gregory Proment är en välmeriterad spelare med 300 matcher i både högsta- och andra ligan i Frankrike för Metz och Caen. Under den senaste säsongen spelade han 28 matcher för Caen när laget tog steget upp till den högsta serien.