Vi hårdsatsar på Silly Season!

Silly Season har nu börjat komma igång och den 1 Juli är det dags för klubbarna att kontraktera sina nya spelare. Vi har redan börjat täcka nyheterna och rapporteringen kring fotbollskarusellen, men nu hårdsatsar vi ännu mer!

Vi har låtit lägga upp en Silly Season sida där vi sammanfattar alla värvningar och ni kan se denna sida genom att i menyn ovan trycka på ”Silly Season Turkiet”, en sida där vi skriver in alla värvningar och förluster för lagen i Turkcell Super Lig!

Ser du något som läsare som inte stämmer, ge oss en kommentar, för nu börjar uppladdningen för en ny säsong av Turkcell Süper Lig som kommer att innefatta gamla vanliga Super-Alex, Diamanten Arda, Pantern Volkan samt nu även Teknikern Quaresma och kvicke slovaken Stoch!

Dessutom rapporterar vi från VM där en hel del Turkbekantingar som Mesut Özil, Gökhan Inler, Rigobert Song, Lucas Neill och Suleymanou håller till!