Zewlakow ny mittback och Vittek stannar!

Ankaragücü har gjort klart med den polska mittbacken Michal Zewlakow. Zewlakow som närmast kommer från grekiska Olympiakos där han blev ligamästare tre gånger har skrivit på ett två årskontrakt. Han blir nu en av turkiska ligans mest erfarna spelare med närmare 100 landskamper för Polen där han dessutom är lagkapten. Förutom ligatitlarna i Grekland så har han även vunnit två ligatitlar i Belgien med Anderlecht.

Klubben meddelar också att man tänker utnyttja köpoptionen på slovaken Robert Vittek och därmed köpa loss honom från Lille för ungefär 2,1 miljoner Euro. Dessutom är man väldigt nära att komma överens med Jerome Rothen som också har varit utlånad till klubben det senaste året. Rothen kommer närmast från Glasgow Rangers. Om det inte var nog så vill Ankaragücü också knyta till sig Galatasarays försvarare Ugur Ucar.