Abdullah Kiğılı talar ut: Vem blir den nya anfallaren? Och vad tycker han om Güiza-situationen?

Fenerbahces vice-president Abdullah Kiğılı sa nyligen i ett radioprogram att en ny anfallare kommer att vara på plats inom 3-5 dagar.

Och om den här spelaren blir Gyan Asamoah eller någon får vi alltså reda på det men som det har spekulerats i turkisk press den senaste veckan tyder mycket på att den här anfallaren kan ändå bli Gyan Asamoah men det ryktas om att Fenerbahce inte är nöjda med priset som Rennes vill ha för sin stjärna och det kan jag hålla med om eftersom 15-16 miljoner Euro för honom är alldeles för högt.

Kiğılı pratade även om matchen mot Young Boys där Fenerbahce kom undan med blotta förskräckelsen. Han sa bland annat att laget saknade sex spelare under den matchen.

Han snackade även om försäljningen av tröjorna där den nya blåa är den mest populära. På frågan om varför klubben valde vitt och blått på sina matchtröjor svarade han att det är landets favoritfärger.

Dessutom pratade han om flera andra saker som jag tar upp kort här nedan.

Om Aykut Kocaman:
Vi i ledningen tror på honom och kommer att backa upp honom till slutet.

Om Daniel Güiza:
Det är upp till Aykut Kocaman om han vill spela med Güiza eller inte. Men det bästa vore om vi fick så mycket pengar som möjligt vid en försäljning.

Avslutningsvis säger han att fansen inte ska vara oroliga.

– Den här säsongen ska vara Fenerbahces!