Adnan Polat: ”Elano kan säljas”

Galatasarays president Adnan Polat fick frågan om vad som kommer hända på transfermarknanden och det var också många som undrade om Elano efter matchen mot OFK Belgrad som slutade 2-2.

Adnan Polat sade följande: Hocanın istediği oyun düzeni 4-2-3-1. İkilinin bir tanesi Cana, orada bir de hem defansif özellikleri olan hem de top kullanan biri lazım. Üçlünün ortasında da Elano’nun kalmasına ya da gitmesine bağlı olarak bir 10 numara lazım’

På svenska: ”Vår tränare spelar ett 4-2-3-1 system. Lorik Cana är en av våra defensiva mittfältare och bredvid honom behöver vi ytterligare en stark defensiv spelare som kan vårda bollen. Utöver det behöver vi en ”Nr: 10”.

Tidigare i somras har Elano varit på gång till Inter efter en strålande insats i VM.

Läs resten av intervjun här.