Hur sjuk får man vara?

Precis som om vår skribent nere i Tyskland rapporterade för en liten stund så var det en hel del fans som skämde ut sig under matchen genom att kasta in bengaler på arenan. Inte nog med det. Nu skriver NTV Spor att Galatasarays spelarbuss blev attackerat efter matchen och bland annat var det någon som tog stryptag på spelaren Sabri Saracoglu.

Vidare står det i artikeln att det var ren kalabalik utanför arenan där supportrar åt båda lagen befann sig på samma ställe innan polis kallades in. Självklart ska människor kunna vara på en plats utan att bråka men det här funkar tyvärr inte när två fotbollsrivaler mötts. Av den anledning var det rätt så klumpigt att fans för båda lagen satt lite överallt inne på arenan och kom ut ungefär samtidigt.

Men när man attackerar fotbollsspelare så här, då har man något fel i huvudet!