Hur ska man bli av med Güiza?

Daniel Güiza blev innan han anlände till Turkiet och Fenerbache vinnare av skytteligan i La Liga, en av världens 2 bästa ligor, men av någon okänd anledning har han inte alls lyckats visa den fina formen under som senaste 2 åren i Turkiet. Snarare har han gjort missar på fotbollsplanen som får en att undra om detta verkligen är Daniel Güiza eller en okänd tvillingbror som har tagit hans plats medan Daniel har gått i exil.

Som alla vet har han av någon anledning inte lyckats och nu verkar det som att Fener vill bli av med Güiza. Man har inte registrerat spelaren och allting tyder just nu på att han kommer att få lämna, problemet är bara , hur ska man bli av med honom?

Med tanke på att klubben lagt så pass många miljoner på honom i övergångspengar, 14 miljoner och X antal miljoner i lön, vill man säkerligen få igen åtminstone något av pengarna man lagt på honom. Men vem är villig att betala för honom?

Det ska bli intressant att följa utvecklingen av Daniel Güiza-affären, för det mesta tyder på att Fenerbache inte vill ha honom, men frågan är, vem vill då ha honom?t

http://images.maxifoot.com/guiza-2.jpg