Idag lanseras GS nya tröjor

Idag är det dags för Galatasaray som det sista av dom tre stora lagen att presentera årets matchtröjor. Besiktas var först med att presentera sina tröjor och därefter har Fenerbache visat sina tröjor, Galatasaray som satsar hårt på GSStore har i år valt att försöka skapa en hype och frågan är om det blir en stor försäljning som man hoppas på hypen eller om det blir pannkaka.

Förra veckan presenterade man en hemsida vid namn www.365g24s.com som visar en reklamfilm och en film som verkligen skapar en hype! Adressens namn bygger på att vi är supportrar 365 dagar om året och 24 timmar om dagen.

Ikväll klockan 19:05 kommer man att lansera tröjorna och man kommer att kunna se lanseringen dels på GSTV (www.galatasaray.com) och den officiella hemsidan för tröjan www.365g24s.com.

Ni som är i Istanbul kommer från klockan 19:30 att kunna inhandla tröjorna på vilken GSStore som helst i stan och klubben har sett till att butikerna har nattöppet till och med 11 eller 12, beroende på butik.

Alla andra städer kommer från och med imorgon från och med 12:00 att sälja dom nya tröjorna, nu hoppas vi på att årets tröjor är sjukt jäkla snygga och säljer multum! Stötta era klubbar genom att köpa officiella varor och inte piratvaror!