Juve nobbar Krasic enligt spelarens agent. Turkiet nästa destination?

Allt har lutat sig åt att Krasic ska lämna Ryssland för Italien och spela för Juventus. Krasic har uttryckt sitt intresse för den italienska  klubben(Juventus) och har sagt ett antal gånger att han vill spela för dem men nu i sista sekund blir han sviken.

Vlado Borozan(Krasics agent) sa: Juventus är på väg till Dublin nu och jag vet inte om de har pratat med CSKA redan. Men jag har inga signaler från dem.

Detta enligt: calciomercato.it

Öppnar detta en flytt till Fenerbahce och får vi då se honom i Turkiet nästa säsong? Well Fenerbahce är den klubben som har varit mest intresserade av Krasic efter Juventus och jag tror själv Krasic har FB som andraval. Vart hamnar han? Italien/ Turkiet eller stannar han kvar i Ryssland? Diskutera här ovan i ”Silly Season”