Lejonrykten, Polak och Ireland

Galatasaray har värvat in Lorik Cana som defensivmittfältare, men mycket tyder på att man kommer att försöka värva in en till innermittfältare som tillsammans med Cana ska sköta jobbet på mitten. Elano verkar inte vara den spelare som man kommer att satsa på och dom signaler man får är att han kommer att lämna Galatasaray.

Frågan är då vem eller vilka man kommer att värva in, just nu är det en tjeckisk spelare vid namn Jan Polak som omnämns mest i Turkiskmedia.

Polak som enligt rapporter ska vara en god vän med Baros ska vara mycket nära Galatasray och tydligen har hans belgiska klubb Anderlecht tagit ut honom ur truppen som ska spela för att kvala in i Champions League nu i veckan. Detta för att möjliggöra att han ska kunna spela med Galatasaray.

Med andra ord är det mycket som talar för att Polak faktiskt hamnar i Galatasaray just nu, samtidigt som det kommer en del rykten från dom brittiska öarna om att Galatasaray är intresserade av att värva in Manchester Citys Stephen Ireland som enligt engelskmedia är på väg att lämna City på grund av att City värvar in spelare av tyngre kaliber.

Personligen skulle jag välja Ireland då han bara är 23 år och det finns en del potential i honom, men tydligen är det många brittiska klubbar efter honom och det ska nog mycket till om han hamnar i Turkiet, med tanke på att han är irländsklandslagsman och har gått relativt bra i England.