Mevlüt Erdinç: Pino är bättre än Keita

Vår turkiska representant i den franska ligan, Mevlüt Erdinc, som håller till i Paris SG. Berättar till Milliyet, att Pino är en bättre spelare än Keita och att Pino förhoppningsvis kommer att prestera bättre än vad Keita gjort.

Det är många som har varit undrande till Pino, mycket tack vare sin statistik som faktiskt inte skrämmer många, men detta förklarar Mevlüt att det beror på att Pino för 2 säsonger sedan var ett mycket omtalat namn för sina passningar och finter, men efter att tränaren Guy Lacombe tagit över, så fick Pino det svårt då tränaren och spelaren inte gick ihop.

Där av tror Mevlüt att om Pino hittar sin spelglädje igen under Rijkaard så kommer han vara mycket nyttig för Galatasaray.

Personligen vill jag inte hylla en spelare när han kommer hit, men på förhand känns värvningen intressant. Han är ingen spelare man hört talas om, men ser man till åldern och kommentarer i media verkar det rätt så lovande. Skulle han dessutom lyckas i Galatasaraytröjan och slå igenom ordentligt, finns dessutom chansen till en rejäl vinst den dagen man säljer honom.