Michael Fink på väg till Bursaspor

Inget är officiellt men turkisk press skriver idag att både Milan Stepanov och Leonel Nunez är klara för Bursaspor. Båda spelarna förväntas anlända till Bursa under måndagen för att skriva på kontraktet. I Stepanovs fall handlar det om ett treårskontrakt.

Leonel Nunez är en 25-årig anfallare som kommer närmast från Independiente där han har gjort en hel del mål de senaste åren. Tiden i Turkiet blir hans andra sejour i Europa då han tidigare har spelat för grekiska Olympiakos.

Förutom dessa två spelare så är även tysken Michael Fink på väg till klubben. Fink som förra året var ordinarie i Besiktas ingår inte i Bernd Schusters planer och är därför mer eller mindre tvungen att flytta. Dels för att själv få speltid samt för att Besiktas har för många utländska spelare i truppen. Enligt uppgift så pågår förhandlingarna för fullt mellan klubbarna.

Läs mer här

Stepanov på väg till Bursaspor