Nu är det Kim igen…

Det börjar bli absurt med dessa Silly Season rykten, här om dagen var Jan Polak klar från Anderlecht och igår var det Bradley, idag skriver Milliyet att Kim Källström är den som man är ute efter och att man återupptagit förhandlingarna med Lyon kring spelaren.

Frågan är egentligen, när ska Galatasaray ha tid att spela ihop ett lag egentligen? Under träningsmatcherna fick vi varken se Milan Baros, Harry Kewell, Lucas Neill, Pino eller Elano. Med andra ord har vi i stort sett bara fått se Turkiska spelare och Cana spela, har man ovanstående kapital i truppen räknar jag i alla fall med att man kommer att spela med 6 utländska spelare, men frågan är då, när ska man spela ihop detta lag? De fem ovanstående spelarna har hittills inte fått chansen och ska det då tillkomma 1 eller 2 spelare till på vitala positioner, när har man då räknat med att ha en trupp som är inspelad… i November? Januari? Maj?

Väldigt konstigt att denna försäsong inte genomfördes på ett bättre sett av Galatasaray med tanke på hur viktig säsongen kommer att bli, då man ska flytta till en större arena och behöver ligga bra till när det är dags att flytta. Årets säsong bör leda till Champions League för att Galatasaray ska tjäna dom stora pengarna, där av gäller det att i år prestera och frågan är då räcker denna trupp och kommer detta lag att fungera? Jag är ytterst tveksam just nu, med tanke på att vi under försäsongen som är till för att spela ihop ett lag, snarare har gått till att spela ihop reserverna.

Galatasaray måste snarast värva spelarna man har tänkt sig eller om man nu inte har tänkt värva någon lägga ner med snacket om att värvningar kommer, för det leder bara till att fansen skapar förväntningar.

Är ni klara med lagbygget, säg då det och sluta sprida falska rykten. Jag  hoppas verkligen att en innermittfältare är på väg, för Lorik Cana behöver en bra spelare att spela med och inte Mustafa Sarp eller Ayhan Akman.