Ny Svensk i TSL!

Samuel HolmenDen svenska mittfältaren Samuel Holmen lämnar Danmark och Bröndby för att spela i Turkiet och Istanbul B.B. Samuel har över 20 landskamper i bagaget för Sverige och frågan är om han nu kan komma att öka sina chanser till spel i landslaget? Nu har vi både Labinot Harbuzi och Samuel Holmen i den turkiska ligan och vi hoppas självklart på att vi får ner flera spelare till ligan och att vi förhoppningsvis kan få se lite fler turkiska spelare i Sverige också. Med tanke på Ceyhuns gästspel och prestation kanske vi kan få se någon i Allsvenskan snart?

Kul att Samuel hittat till Turkiet och vi önskar honom och I.B.B. lycka till den kommande säsongen. Förra året slutade Istanbul på en fin 6:e plats och det är ett faktum att tränaren Abdullah Avci arbetar och för fram laget på ett bra sätt. Trots att man saknar supportrar och arbetar för att slippa spela på Olympiastadion kämpar föreningen för att lyckas och faktum är att man år efter år visar prov på bra fotboll.

Man har även värvat in Cihan Haspolatli som har meriter från bland annat Galatasaray. Annars kan vi rapportera att Kanfory Sylla inte kommer att spela vidare i Istanbul B.B. enligt Maraton.com.