Pino har anlänt


Galatasaray´s senaste nyförväv, colombianen Pino anlände igår till Turkiet och han går just nu i skrivande stund igenom en läkarundersökning på Medical Park i Bachelievler tillsammans med Harry Kewell som i dagarna kommer att skriva på ett nytt 1 års kontrakt med Galatasaray.

Pino är ytter och är född 1987, vilket innebär att Galatasaray har värvat en ung ersättare till Keita som man verkligen tror på. Det verkar som att det är Neeskens och Rijkaard som har hittat namnet på spelaren och det är positivt. Antagligen är den en spelare som man har haft koll på sedan tidigare år då Pino sågs som ett stort framtidslöfte och kanske kan han blomma ut i Galatasaray i en miljö som tidigare passat colombianer i form av Mondragon och Cordoba.

Att dessutom Harry Kewell har anslutit innebär att vi har en rotationsspelare att tillgå i Galatasaray när han är frisk. Vi som följt Turkiskfotboll senaste åren vet att en frisk Harry Kewell leder till mycket positivt, men tyvärr drabbades han under senaste våren av en skada som innebar att han inte kunde spela och det märke vi allihopa vad det innebar.

Att vi dessutom fyllt på med Serdar Özkan, som i träningsmatcherna gjort ett bra jobb och skickat ut positiva vibbar är riktigt bra i mina ögon. Jag har fått vibbarna av att Serdar varit olycklig i Besiktas och kan han nu i Galatasaray hitta en harmonisk stämning tillsammans med sin bästa kompis Arda, ja då kanske han kan blomma ut till den stjärnspelare som spådde honom att bli. Skulle Serdar blomma ut och bli en riktigt bra spelare, måste man ställa sig frågan vad som händer hos BJK.

Både Serdar och Batuhan var stora talanger som inte lyckades i BJK, men skulle båda lyckas utanför klubben kan man ställa sig frågan vad man inom föreningen håller på med, hur tar man egentligen hand om sina talanger?

Men men, det får tiden utvisa. Det ska bli intressant att se om man kommer att inhandla fler spelare till Galatasaray som utlovat eller om Pino var sista man in. Vi minns alla att ordförande Adnan Polat lovade oss 5 utländska spelare. Hittills har vi fått Pino och Cana, kanske Kewell också, om han räknas som en ny spelare.

Vilka kommer dom 2 kommande spelarna bli eller har Adnan Polat sänkt sina aktier genom ett klumpigt uttalande?