”Rino” till Turkiet och Galatasaray?

Det är ingen hemlighet att Galatasaray letar efter en defensiv mittfältare som kan axla rollen även Mehmet Topal som har flyttat till Valencia. Flera tänkbara namn har nämnts i medierna de senaste veckorna och nu rapporterar Lig TV att ersättaren kan komma att heta Gennaro Gattuso.

Gattuso som har spelat i Milan sedan 1999 har inte alls fått mycket speltid de senaste säsongerna och har flera gånger ryktas var bort från klubben men alla dessa rykten har också dementerats. Hur mycket sanning som ligger bakom det här ryktet återstår att se.

Självklart kan det vara så att Galatasaray är intresserade av honom men den största frågan är vad han själv vill? Han börjar bli till åren och vill han återigen prova på spel utanför Italiens gränser så är det nog rätt tillfälle.

Om den här övergången blir en verklighet så får den turkiska ligan ytterligare en stor profil men hur är det med hans form?

Vi på Turkiskfotboll kommer självklart att rapportera mer om detta så fort det kommer nya uppgifter.