Transferrykten: Lugano på väg bort? Altidore till Turkiet?

La Gazetta Dello Sport påstår att Diego Lugano är på väg till Roma. Roma sägs vara ute efter försvarare och en annan som nämns är italienaren Andrea Barzagli. Vi får väl hoppas på att det är italienaren dem väljer först men det är klart att Diego ska ha uppmärksamhet efter ett otroligt bra VM tillsammans med Uruguays landslag.

Ajansspor.com skriver att Jozi Altidore är på väg till Turkiet där det finns intresse från Trabzonsspor, Fenerbahce och Besiktas. Läs vidare här!

Mesut Özil som har varit ett av de hetaste transferrykten den här sommaren sägs vara närmast Manchester United enligt flera medier och spelhemsidor så som SkyBet har sänkt oddsen rejält på att Özil hamnar där. De spanska klubbarn Barcelona och Real Madrid som också har varit ute efter Özil säger att en transfer inte är en brådska just nu och ser hellre att en övergång sker i Januari.

Eurosport.se skrev för några veckor sedan att han var klar för Barcelona som är väldigt upptagna med Fabregas för tillfället. Idag sade Özil till Marca Radio att han inte ens skulle vilja prata med Real Madrid. Özil och Werder Bremen befinner sig just nu på träningsläger i Spanien.

Gyan ser ut att hamna i Fenerbahce då vice-presidenten sa följande: ”Bu transfer daha fazla uzamaz, 5 gün içerisinde noktalanır” som betyder ”den här övergången lär inte ta längre tid utan kommer att vara över inom fem dagar.

Enligt Maraton.com.tr så är Fenerbache-spelaren Önder Turaci snart en Trabzon-spelare. Dock vill inte FB-tränaren Aykut Kocaman att han lämnar och presidenten Aziz Yildirim vill att man avaktar.

Samma källa säger att Bursaspor är ute efter en 25-årig argentinare vid namn Leonel Nunez.