Transfernytt: Nykomlingarna fortsätter att värva!

Bucaspor fortsätter att värva spelare inför säsongen. Idag gjorde klubben klart med den rutinerade försvararen Orhan Ak som har skrivit på ett årskontrakt.

Dessutom rapporteras det att både Christian Nade från Hearts och Chima Daniel Ucheci från West Ham har bjudits in till provspel. Bägge är anfallare där Nade har flera års erfarenhet bakom sig i Skottland medan Ucheci har spelat för nigerianska ungdomslandslagen.

***

En annan nykomling har bjudit in den danske anfallaren Radivoje Lekic som förväntas anlända till Turkiet de kommande dagarna för att skriva på ett kontrakt. Lekic som närmast kommer från Silkeborg har också en landskamp för Danmark på meritlistan. I Silkeborg blev det 19 mål på 40 matcher. Sedan tidigare har han varit proffs både i Spanien och Ungern. Nu väntar ett proffsäventyr i Turkiet och Konyaspor!

***

Försvararen Jamal Alioui från Marocko har skrivit på ett tvåårskontrakt med Karabükspor, som är den tredje och sista nykomlingen i Süper Lig. Alioui kommer närmast från Sion där han har spelat sedan 2007. Han har innan dess spelat för Metz, Crotone, Catania och Perugia. Han är även landslagsman för det marockanska landslaget.