”Vi ska värva 5 utländska spelare”

Galatasaray har än så länge inte gjort så större väsen av sig när det kommer till utländska nyförvärv men man ska ändå komma ihåg att klubben har redan värvat fem turkiska spelare.

Nu säger klubbens president Adnan Polat att målet är att värva fem utländska spelare innan säsongen drar igång och nu spekuleras det i turkisk press att två av dessa är redan klara. Enligt Lig TV handlar det om är yttermittfältaren Juan Pablo Pino från Monaco och defensiva mittfältaren Lorik Cana från Sunderland.

Skulle inte förvåna mig om det blir dessa spelare eftersom Lig TV har haft rätt flera gånger innan.

Galatasaray har just nu fyra utländska spelare i truppen: Leo Franco, Lucas Neill, Harry Kewell och Milan Baros vilket betyder att det finns plats för ytterligare fem spelare.

Det är oklart med Kewells framtid men det troliga är att han stannar kvar då hans goda vän i Lucas Neill redan finns i klubben. Dessutom är målvakten Leo Franco på väg bort från vilket öppnar upp för ytterligare värvning.