Young Boys – Fenerbahce 2:2

En fulldramatisk match i CL kvalets 3e omgång mellan Young boys och Fener kan man lugnt säga. Ta ledningen 2 gånger om och en minut efter sitt 2-1mål få rött kort direkt ändrade matchbilden helt för Fener idag.. Alla FB fans kan vara glada över att dem har Turkcell Super Ligs bäste målvakt VOLKAN DEMIREL som räddade laget om och om igen. Han var number 1 idag helt utan tvekan, Man Of The Match, no doubt!

Men allt började hur snabbt som helst.. Redan i 5e minuten kunde Fenerbahce fans jubla efter att Emre sättit in bollen i mål. Inga problem för honom och att FB ledde var ett faktum.Dock skulle Young Boys kvittera och allt började med en hörna från höger inskruvande men rensades bort ut till vänsterkanten och in kommer ett nytt inlägg och där står E.A Doudar och nickar in bollen 1m ifrån målet helt ostört. Hade 2 FB försvarare, en framför sig en bakom sig. Ingen gick upp och försökte nicka bort bollen. Volkan är tyvärr chanslöst på detta målet. 17minuter spelat och 1-1 var resultatet. i 24e minuten kom matchens första varning och det kom till Fener-försvararen Bekir Irtegün som hade en svag inledning i matchen. Bekir som inte hängde med i svängarna ett antal gånger innan denna tacklingen som gav honom gult kort kände väl irritationen och smällde till. Bara en minut senare så är Kazim Kazim nästa spelare att få en varning i FB-laget. Lite sämre match tempo blev det ett tag men sedan small det igen, Miroslav Stoch, FB:s nya nyförvärv som hade gläst i första halvlek avlossade ett skott hårtpressat lågt skott som gick in via stolpen, efter att Gökhan Ünal sett honom springa framåt mot mål slog en bra passning, Christian som stod i vägen hoppade fint över bollen och Young Boys väntade först skott av Christian men så blev fallet inte. 42a minuten, 1-2 Fenerbahce! Nice! Men minuten där efter var inte lika ”Nice” då Kazim Kazim onödigt ska försöka ta bollen eller va han nu ville göra o får sin andra varning och blir därmed utvisad. På planen blir det 10 Fb-fans kvar som nu får spela mer försvar än anfall.. Mer händer inte i första halvlek.

Dock i andra börjar Young Boys pressa mer o mer och Volkan Demirel, matchens lirare gör flera fantastiska förändringar. Young Boys blev allt mer farligare o farligare i sina lägen och man hade ett skott i ribban, redan i första halvlek hade man ett skott i stolpen men det ville sig inte för Young Boys. Det hände inte mycket i andra halvlek utom att Young Boys attackerade mycket o Fenerbahce fick försvara sig en hel del tack vare Kazim Kazims utvisning.. Dock fick Fenerbahce och Volkan ge sig när philipp Degen filmade till sig en straff. Young Boys som tidigare försökte filma till sig en straff fcik då en spelare varnad(Costanzo). Denna Costanzo satte sin i straff 89:e minuten och resultate var 2-2 som också blev slutresultatet. Förutom Costanzos varning blev även Önder Turaci, Alex och Volkan varnade. Volkan ansågs ha filmat efter att ha gått hämta bollen och dra på tiden enligt domaren. Man undrar hur han tänkte då han visste redan om att Volkan skadat sig vid ett tidigare läge och inte kan springa hit o dit snabbt som blixten.. Fenerbahce använde alla sina 3 byten. Spelare som kom in Selcuk Sahin, Deivid, Semih och spelarna som blev utbytta: Christian,Emre och Alex.

Höjdpunkter från matchen