3 dagar kvar

annan

Nedräkningen fortsätter tills deadlinen för spelarövergångar, som vi nyss skrev kan Misimovic nu vara nära Galatasaray då Schalke 04 inte kom överens med Wolfsburg som värvat Diego som Miskes ersättare. Dessutom sägs Emana fortfarande vara på väg, frågan är dock om Betis släpper honom, för dom verkar gilla att krångla där borta i Spanien.

Det pratas om att GS bjudit 5 miljoner för Emana, frågan är väl dock om Emana är rätt spelare om man värvar Misimovic. Då båda spelar som offensiva mittfältare, där av kan ryktet om Anthony Annan vara mer realistisk. GS har nämligen bjudit cirka 4 miljoner euro för den ghananska innermittfältaren som just nu är i Rosenborg, något som har bekräftats av dennes agent.

Ett mittfält med Cana-Annan-Misimovic skulle innebära en stor skillnad för Galatasaray, kan den realiseras nu i slutsekunderna av Silly Season?

Just nu verkar Misimovic vara klar och Annan mycket nära, Turkiskfotboll fortsätter att rapportera!