Bucaspor skriver kontrakt med tre spelare

Nykomlingen Bucaspor fortsätter att värva spelare. Idag gjorde klubben klart med ytterligare tre nyförvärv inför debutsäsongen i Süper Lig. Det går snabbt att ta reda på hur många spelare de har värvat nu men jag har i skrivande stund glömt bort det men det det måste vara över 20 spelare! Det ska bli mycket intressant att se hur Bucaspor klarar sig då målet är en top 10 placering. Visst har de gjort en hel del intressanta nyförvärv de med MEN tjugo spelare är väl ändå lite för många? Klubben har nu ju bytt bort i stort sett hela truppen som hjälpte föreningen upp till högsta ligan. Ni läser ju själva hur sjukt det låter.

Spelarna det handlar om är anfallaren Mustapha Dabo från Senegal som kommer på fri transfer. Dabo har tränat med laget i flera veckor nu och ansågs så bra att klubben alltså väljer att skriva kontrakt med honom. Han har de senaste åren tillhört Sion i Schweiz men har varit utlånad till flera andra klubbar. Dabo har faktiskt spelat en match mot Fenerbahce i kvalet till Europa League förra säsongen.

De två andra är högerbacken Koray Çölgeçen från Ankaragücü som återvänder till Izmir där han sedan tidigare har spelat för Göztepe och mittbacken Ediz Bahtiyaroğlu som hämtas på lån från Ankaraspor. Hur detta nu är möjligt då Ankara-klubben har kastats ut från seriesystemet och kommer inom snar framtid att försvinna från radarn. Läs mer om det här! Ediz var faktiskt på väg till Bucaspor redan för några veckor sedan men då avbröts förhandlingarna. Han är en talangfull mittback som aldrig blommat ut och har också en lite annorlunda bakgrund då han är född i Balkan och trots att han har representerat det turkiska U21-landslaget så har han fått förfrågan om att spela för det bosniska landslaget.