Dagens tips: Värva i god tid!

Galatasaray lyckades till slut efter att ha gått in i pausvila med 0-2 i baken kvittera till 2-2 genom två mål av Milan Baros. 3-2 var också på väg, men tyvärr blåste domaren av Servets mål på grund av ruff i 87:e minuten.

En resultat som innebär att ukrainarna har fördelen på sin sida och detta är oroväckande, mycket oroväckande. För det kommer inte bli lätt att vinna mot ukrainarna på deras hemmaplan, speciellt inte när dom kommer att backa hem och stänga matchen från början.

Med andra ord, det ser tungt ut för Galatasaray och vad beror detta på, ja jag har sagt det förrut, dålig transferpolitik. Jag är beredd att sätta en bra slant på att om Galatasaray behållit Topal, Keita och Ugur, ja då hade vi vunnit matchen. För tomrummet efter Keita är enormt och Ali Turan är ingen bra högerback i dagsläget. Ugur som trots sin skada ändå var på väg tillbaka, hade banne mig kunnat bidra med säkerhet bakåt åtminstone, men det tyckte inte någon…

Adnan Sezgin och Adnan Polat bör skämmas för vad dom åstadkommit i sommar och det var så sorgligt att Polat igår gick ut i media och förklarade att inom en vecka, ja då kommer värvningarna! Polat, du, vi känner igen det där snacket och har lyssnat på det i 3 månader. Ni är pinsamma och på grund av er inkompetens kommer vi kanske att missa Uefa Cupen och det ännu mer pinsamma är att detta lag inte kommer att lyckas i Turkcell Süperlig på hemmaplan.

Kommande omgång är nämligen motståndaren Bursaspor på ASY, en förlust och nästa match är Es-Es en mardrömsmotståndare för oss på bortaplan. 3 matcher och 0 poäng, känns det bra?

Samtidigt har han make att sitta och snacka om att marken i Riva är värdefull och att vi snart har en ny arena, men POLAT! VI SKITER I DET, JUST NU! Du försöker bara knuffa strålkastarna mot något annat ämne istället för att erkänna att ni misslyckats och det GROVT!

Vad gör en tom arena för nytta tror du? Det är inte matcher mot Bucaspor som fyller en 55 tusen arena, det är matcher mot Europeiskt motstånd. Supportrarna har hittills stöttat er genom att köpa årskort som ni bett om, men ni har pekat fingret och snackat en massa skit. Nu verkar heller inte Misimovic komma och vad ska man säga, var det inte väntat?

Adnan Polat och Adnan Sezgin, jag förstår att Haldun Üstunel inte ville jobba med er! Han var åtminstone GSare, er undrar man ju över vart ni står. Sezgin verkar vara BJKare då han plockar upp deras överskott och Polat är ju kompis med Aziz Yildirim, är du fenerli eller?

Denna bild på facebook säger det mesta!

* Jag vill inte vara otrevlig mot någon FBare, men ni är våran konkurrent och vi börjar starkt misstänka att denna Adnan Polat är er spion i våran förening, så ta inte illa upp.