Deivid: ” Jag glömmer aldrig Fenerbahce”

När Deivid sa några sista ord i Atatürk Flygplats så får man säga att det var ändå lite känslosamt farväl av den bästa spelaren i mina ögon säsongen 2007/2008.

Jag tänker inte spela fotboll längre i Turkiet, men jag kommer aldrig glömma Fenerbahce och Fenerbahce-fansen” sa Deivid

Deivids som också hade blandade känslor med lycka och sorg i sitt liv sade också: ”Sedan jag var barn har jag velat spela i Flamengo. Min mamma ville se mig att spela för Flamengo och med deras tröja på mig, men tyvärr fick hon inte se mig med Flamengo tröjan. Dock hade jag underbara dagar i Fenerbahce och i Turkiet. Champions League spelet (2007-2008) med Fenerbahce hade ett positivt inverkan i min karriär. Jag är 30 år gammal nu och jag tänker spela fotboll hemma i Brasilien.”

Deivid uttalade sig också om Fenerbahces match mot PAOK FC som slutade 1-1(Totalt 2-1 till PAOK FC): ”Fenerbahce spelade inte bra, de kunde ha spelat bättre. Nu måste de(Fenerbahce) se frammåt och det krävs mycket arbeta för att bli mästare.”

Vi får hoppas på att Deivid också öser in mål i Flamengo som han en gång gjorde i Fenerbahce!