Direkt från signeringsceremonin – Avslutad

Aykut Kocaman pratar om sina nyförvärv.

Ilhan – Han har spelat länge i Genclerbirligi, var lagkapten där. Han är en av som jag verkligen velat ha i vår trupp. Jag önskar honom lycka till.

Miroslav Stoch – En ung spelare. Han spelade mot oss i Twente förra året. Han är snabb och teknisk. Vi förväntar oss stora saker från hans sida och förhoppningsvis blir han nyttig för oss.

Caner Erkin – Vänster kantspelare. Vi är glada och tacksamma över att han har valt att spela för oss och vi ser fram emot hans tid i klubben.

Issiar Dia – En av franska ligans stjärnskot de senate åren. Snabb och teknisk, vi har förhoppning om att han ska leverera stordåd hos oss.

Mamadou Niang -Efter en lång förhandling är han äntligen på plats. Han har gjortmånga mål i Frankrike och förhoppningsvis kan han göra det i Turkiet med.

***

Sedan var det spelarnas tur att prata:

Niang säger att övergången var väldigt svår och långdragen men jag är äntligen på plats. Nu spelar jag för ett av Europas största klubbar och jag är lycklig över att vara här.

Dia är likt Niang väldigt lycklig över att vara i Fenerbahce. Jag spelar i ett av världens största klubbar och jag kommer att göra mitt bästa.

Caner säger att han är säker på att han kommit till ett av världens största klubbar och han hoppas att både för han själv och Fener att han ska göra bra ifrån sig.

Jag är väldigt lycklig över att vara en del av Fenerbahce och jag hoppas att våra vägar får ett lyckligt slut, säger Ilhan.

Stoch säger att han var glad över att Fenerbahces visade intresse för honom och att klubben har haft många duktiga spelare genom tiderna och att många finns kvar. Han hoppas göra sitt bästa och vinna titlar med klubben.

Frågor till spelarna

Till Niang: Du är en stor spelare och gjorde många mål i Marseille. Många blev besvikna över att du lämnade laget. Var det svårt att göra det?

Niang svarar: Jag vet att fansen är ledsna över beslutet men efter fem år kände jag att det var dags att röra på sig och jag hoppas få en ny fart på karriären i Turkiet. Det var ingen lätt beslut och jag lider med de men ser nu fram emot tiden i Fenerbahce.

Aykut Kocaman fick två frågor som jag återkommer till senare…

Till Dia: Hur kändes det att se på matchen mot Antalyaspor? Vad tyckte du om dina lagkamraters insats?

Dia svarar: Det var en bra match men jag har kommit för att spela och hoppas kunna göra det i framtiden.

Till Stoch: Vad tyckte du om matchen mot Antalyaspor?

Stoch svarade: Vi började bra och kunde ha gjort fler mål men för att vara första var det fullt godkänt. Jag spelade bra och ju längre matchen pågick kände jag mig mer hemma och jag hoppas kunna fortsätta spela bra även i framtiden.

Nu är det dags för signeringsceremonin.

Spelarna får nu varsin Fenerium platinum kort och Fenercell kort.

Avslutningsvis var det dags för en gruppbild.

Nu kommer spelarna ut på Sükrü Saracoglus gräsmatta för att fotograferas vidare.

Ilhan intervjuas och säger precis som jag sa innan så hoppas jag verkligen få vara med stora saker i Fenerbahce.

Spelarna går runt och känner på planen. Niang tittar speciellt bort mot straffområdet, det verkar som han redan hittat målet.

Nu är spelarna på väg till Fenerium butiken för att träffa fans och signera diverse prylar.